28.10.15

Шановні відвідувачі, я рада вітати вас!

   

  На сторінках мого блогу ви маєте можливість ознайомитись з авторськими конспектами уроків з історії та правознавства, дидактичними матеріалами та цікавими проектними розробками. Класні керівники отримають допомогу у проведенні виховних заходів, батьківських зборів, дискусій, ігор, морально-етичних та патріотичних бесід.

  Блог вміщує також сценарії проведення національно-патріотичних заходів загальношкільного рівня.


37 коментарів:

  1. Тетяна Петрівна -цікава, багатогранна натура. З нею завжди цікаво не тільки спілкуватись, а й співпрацювати. Вона любить ділитися ідеями, дискутувати на різні теми, радитись з друзями, колегами. Завжди прийде на допомогу будь-кому, підставить плече.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Галино Миколаївно! Завжди рада з Вами співпрацювати.

      Видалити
  2. Добрий вечір, Тетяно Петрівно! Переглянула матеріали Вашого блогу. Знайшла для себе цікаві відео. Пропоную провести разом різновіковий урок історії та природознавства 1 клас.
    Людмила Микитенко

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доброго дня, Людмило Сергіївно! Буду рада з Вами попрацювати! Дякую за цікаву пропозицію!

      Видалити
  3. Тетяна Петрівна-це вчитель з золотим серцем, гарна, чуйна жінка, тонкий психолог і прекрасний педагог. Вона любить і поважає своїх учнів. Для них Тетяна Петрівна друга мама і вірний друг, який завжди підтримає та допоможе своєю порадою. Кожен урок історії з цим вчителем це завжди цікава подорож у минуле. Я як мама учениці Тетяни Петрівни вважаю, що моїй донці пощастило вчитися у такого педагога!!

    ВідповістиВидалити
  4. Наталія Леонідівно! Щиро дякую за гарний відгук про мою роботу! Буду і надалі наполегливо працювати.

    ВідповістиВидалити
  5. Тетяно Петрівно, переглянула Ваш блог! З упевненістю кажу, що Ви ставитеся до кожної справи, до кожного завдання, до кожної області відкриття як до мистецтва. Натхненна Вашою роботою,хочу розробити свій блог. Як учителю бажаю почуття нескінченного творчого потоку,натхнення та сил для їх реалізації!

    ВідповістиВидалити
  6. Леся Іванівно, дякую за оцінку блогу. Мене надихає моя родина, мої учні, колеги і, звичайно, близькі люди.

    ВідповістиВидалити
  7. Тетяно Петрівно, прекрасний блог, одразу видно, що ведення цього блогу є надзвичайно клопіткою працею.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Анастасія. Сподіваюсь стане допомогою у підготовці до уроків.

      Видалити
  8. Дорога, Тетяно Петрівно, ми бажаємо Вам і надалі продовжувати вести цей блог. Тут є дуже багато цікавої інформації, яку ми використовуємо на уроках історії. Дуже вдачні Вам за чудовий блог.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Найголовніше, щоб вам, учням, досвід учителя був доступнішим.

      Видалити
  9. Тетяно Петрівно, Ваші учні дуже вдячні Вам за вашу клопітку роботу, яка допомагає нам не тільки пізнати світ та його історію, а й самого себе; допомагає нам розвинути у собі відповідальність, аналітичне мислення і розкрити свої таланти. Як добре, що Колегіум має такого кваліфікованого вчителя, як Ви!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за високу оцінку моєї педагогічної діяльності!

      Видалити
  10. Про таких, як Ви, кажуть: "Учитель від Бога".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Любов Володимирівно, почути від Вас такі слова важливо і надихає на полальше вдосконалення!!!

      Видалити
  11. Тетяно Петрівно, хочу Вам подякувати за співпрацю, розуміння, допомогу. Для мене, як молодого спеціаліста, це дуже важливо. У Вас є чому повчитися!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анна Павлівна, буду рада допомогти у будь-якій ситуації. Обов`язково звертайтесь! І мені є чому повчитися у молодих талановитих педагогів. Дуже рада, що Ви працюєте з моїми учнями 5-Б класу.

      Видалити
  12. Тетяна Петрівна, Ваш блог змістовний та корисний для вчителів та учнів.

    ВідповістиВидалити
  13. Тетяно Петрівно! Ви чудова людина і прекрасний педагог. Вас щиро люблять учні, поважають батьки і цінують колеги. Вітаю Вас із перемогою у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2016"! Ваші знання, вміння та ставлення до дітей заслуговують найвищих нагород... Успіхів Вам, здоров"я, натхнення та нових перемог!
    З повагою Світлана Філанчук, колега і мама Вашої учениці.

    ВідповістиВидалити
  14. Тетяно Петрівно, Ваш блог містить чудово підібрану інформацію для навчання. Я, від нашого 11-го класу, хочу подякувати Вам за Вашу щоденну працю. Ми раді, що Ви викладаєте у нас!

    ВідповістиВидалити
  15. Тетяно Петрівно, щиро вдячна за розміщену у Вашому блозі інформацію. Вона допомагає одинадцятикласникам підготуватися до ЗНО! Ми, 11 клас, вітаємо Вас із перемогою у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2016"!

    ВідповістиВидалити
  16. Тетяно Петрівно! Щиро радіємо Вашим успіхам. Блог цікавий учням, батькам,колегам.
    З повагою колектив ЗОШ №3

    ВідповістиВидалити
  17. Тетяно Петрівно!
    Вітаємо Вас з гарним результатом. Ми знаємо Вас як відповідальну, принципову людину та творчого вчителя, активного учасника всіх заходів кафедри суспільно-природнчих наук. Зичимо Вам подальших успіхів, але насамперед міцного здоров'я.
    З повагою вчителі кафедри суспільно-природничих наук.

    ВідповістиВидалити
  18. Тетяно Петрівно, дякую за любов до історії, яку Ви передаєте моїм та іншим дітям. Я бажаю Вам успіхів у всіх починаннях та далі передавати вогник пізнання учням.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую. В свою чергу радію можливості бути вчителем Вашої донечки - Юлі!

      Видалити
  19. Тетяна Петрівна чудовий вчитель! Вона для нас була не тільки класним керівником, а й другою мамою!Завдяки їй я полюбила такий предмет як історія!Я вважаю, що мені неймовірно пощастило мати такого вчителя!
    З повагою Настя Ключник!

    ВідповістиВидалити